HOME Media Nieuws RIIFO: Een drukke september begon met de RIIFO Indonesia Product Launch en Netwo
2022-10-24
RIIFO: Een drukke september begon met de RIIFO Indonesia Product Launch en Netwo

Op 8 september trapte RIIFO Indonesia haar langverwachte Product Launch en 2022 Networking Event af in Jakarta, Indonesië. Met als thema "RIIFO Connects-Next Gen Plumbing Systems" kondigde RIIFO Indonesia niet alleen de upgrading van zijn lokale merk aan, maar onthulde het ook het masker van de nieuwe generatie PP-RCT-buizen, PE-Xb-buizen en het RIIFO PPR Looping System voor de Indonesische en hele Aziatische markt. Meer dan 150 distributeurs, ontwikkelaars en aannemers waren getuige van dit opwindende en glorieuze moment.

Tijdens het evenement waren de RIIFO PP-RCT buizen en hulpstukken ongetwijfeld de sterproducten. In vergelijking met traditionele PP-R-producten heeft PP-RCT een betere weerstand tegen hoge temperaturen en druk, een grotere taaiheid en een hogere doorstromingscapaciteit. "Dankzij de betere fysieke prestaties weet ik zeker dat PP-RCT een andere goede optie zal zijn voor leidingmaterialen en dat de producten ervan het loodgieterssysteem een nieuw tijdperk zullen binnenleiden," zei Austin Zhang, de General Manager van RIIFO Indonesia. Naast PP-RCT werd tijdens dit evenement ook het RIIFO PE-Xb leidingsysteem officieel geïntroduceerd op de Indonesische markt. RIIFO staat erom bekend dat het zijn productportfolio's blijft uitbreiden voor elke lokale markt. 

RIIFO Indonesië Productlancering en Netwerkevenement 2022 in Jakarta

Tijdens het evenement zei Philip Chen, de Deputy General Manager van het Overseas Department in RIIFO Group: "Gedurende deze jaren hebben we veel moeilijkheden ondervonden zoals een hevigere concurrentie, de aanhoudende somberheid van de wereldeconomie en meer, maar we zijn nooit uit koers als we voor globalisering gaan." Met deze strategie zijn RIIFO EU, RIIFO Vietnam, RIIFO Mexico en andere RIIFO dochtermaatschappijen ook sterk betrokken bij hun lokale buizenmarkten. In deze maand september heeft RIIFO al drie EXPO's achtereenvolgens gehouden: RIIFO Mexico op Expo Nacional Ferretera 2023, RIIFO EU op Installatie Vakbeurs 2022 en RIIFO Vietnam op VIETBUILD HANOI 2022. Elke RIIFO dochteronderneming toonde de meest geavanceerde leidingsystemen in overeenstemming met de noden van de lokale markten.”

Alles wat we nastreven is slechts voor één doel: het leveren van hoogwaardige leidingsystemen om veilig en schoon water te leveren.

 

RIIFO Vietnam op VIETBUILD HANOI 2022

RIIFO Mexico op Expo Nacional Ferretera 2023