HOME Media Nieuws RIIFO EU & RIIFO UK debuteren op MCE 2022
2022-10-24
RIIFO EU & RIIFO UK debuteren op MCE 2022

De terugkeer van de Mostra Convegno Expocomfort kwam op 1 juli succesvol ten einde na een onderbreking van vier jaar. Het RIIFO EU Team en het RIIFO UK Team waren verheugd om hun debuut te maken op een van de grootste wereldwijde evenementen op het gebied van sanitair en verwarming. De uitgebreide oplossingen van RIIFO zoals de meerlagenbuizen, multiprofiel perskoppeling, steekkoppeling en vloerverwarmingsproducten trokken veel aandacht tijdens deze vierdaagse beurs.

Het RIIFO EU en het RIIFO UK Team op MCE 2022

Onze open en uitnodigende houding kwam volledig tot uiting in het ontwerp van onze stand.

Met een oprechte wens om dichter bij alle bezoekers te komen, werd de stand van RIIFO speciaal ontworpen met wit als hoofdkleur en met een volledig open lay-out waardoor iedereen onze producten gemakkelijk kon bekijken. Aan de muren waren ook totale productsystemen opgehangen, zodat bezoekers moeiteloos konden begrijpen hoe onze leidingsystemen in de praktijk werken.

RIIFO-stand op MCE 2022

Uitgebreide leidingoplossingen allemaal onder één merk, RIIFO

Anders dan op vorige beurzen presenteerde RIIFO op MCE 2022 volledig zijn "comprehensiveness", complete leidingoplossingen onder één enkel merk. Meerdere specificaties voor één product, één fitting die compatibel is met een groot aantal persprofielen, meerdere fittingen die compatibel zijn met verschillende buizen en uitgebreide productportfolio's die beschikbaar zijn om elk betrouwbaar leidingsysteem te voltooien. De uitgebreide leidingoplossingen maken de levering van betrouwbaardere totaaloplossingen in diverse toepassingen mogelijk. Dit is mogelijk omdat RIIFO verschillende buizen en fittingen onder één merk heeft en elk stuk systematisch en effectief op elkaar kan afstemmen.

RIIFO producten krijgen aandacht van bezoekers

Wij streven ernaar de afstand met onze klanten te dichten.

Tijdens de beurs hebben de teams van RIIFO EU en RIIFO UK onze hoogwaardige producten en diensten in detail voorgesteld aan duizenden bezoekers. Gert Schuermans, algemeen directeur van RIIFO EU, zei: "De Europese buizenmarkt kookt en er zijn veel mogelijkheden. Meerlagenbuizen worden intussen in veel Europese landen geaccepteerd. Het RIIFO meerlagenbuis systeem biedt ongetwijfeld fantastische mogelijkheden voor alle klanten in deze geweldige markt. Naast het aanbieden van uitgebreide leidingoplossingen zal het hele RIIFO EU Team voortdurend naar onze klanten luisteren, leren wat klanten nodig hebben en snel reageren."

Gert Schuermans, algemeen directeur RIIFO EU, stelt producten voor aan bezoekers

De succesvolle vertoning op MCE 2022 is RIIFO's eerste stap naar de Europese markt, maar ons pad richting wereldwijde ontwikkeling houdt daar niet op. De oprichting van 14 dochterondernemingen over de hele wereld is onze manier om de afstand met onze wereldwijde klanten te verkleinen. We blijven vooruitgaan en bieden attente en waardevolle klantgerichte diensten om onze leidingsystemen voor iedereen toegankelijker te maken.