Het beste pijpenmerk ter wereld zijn

Kwaliteit heeft prioriteit

Alle RIIFO-producten zijn gebaseerd op 100% hoogwaardige grondstoffen en worden geproduceerd onder strenge kwaliteitscontrole

Hoogwaardige grondstoffen
Onze grondstoffen zijn van wereldberoemde merken. En onze producten zijn gecertificeerd door gerenommeerde Internationale Keuringsinstanties, zoals QB, NSF, AENOR, enz..
 • Strenge kwaliteitscontrole
  We zijn er altijd van overtuigd dat hoogwaardige materialen en strikte kwaliteitscontrole en testen de basis zijn om een kwaliteitsvol systeem neer te zetten.
 • Verantwoordelijk voor een duurzame toekomst

  Ons doel - 'Ideale leidingoplossingen voor iedereen' - waarmaken, betekent een verantwoordelijk en gerenommeerd bedrijf zijn om het vertrouwen en de loyaliteit van klanten op een duurzame manier op te bouwen en bij te dragen aan de samenlevingen waarin wij actief zijn.
  Verantwoordelijk voor medewerkers
  • Dromen waarmaken. Met een degelijk managementsysteem moedigen wij werknemers aan hun dromen na te streven en samen met het bedrijf te groeien.
  • Gezondheid en veiligheid. Wij creëren comfortabele en aangename werkruimten voor de fysieke & mentale gezondheid en veiligheid van alle RIIFO medewerkers.
  • Respect en liefde. Wij helpen werknemers in nood zodat iedereen het werk en het leven met vol enthousiasme kan omarmen.  Verantwoordelijk voor Milieu
 • Energiebesparende acties. Tot nu toe heeft RIIFO 19 miljoen dollar geïnvesteerd in het plaatsen van zonnepanelen met een oppervlakte van 290.000 vierkante meter. Naar verwachting zal het jaarlijks zo'n 25 miljoen kWh elektriciteit produceren. Bovendien kan dit fotovoltaïsche systeem, vergeleken met thermische energieopwekking, meer dan 3.000 ton steenkool besparen, ongeveer 9.200 ton kooldioxide (CO2) uitstoot, tot 280 ton zwaveldioxide (SO2) uitstoot en meer dan 2.510 ton stof emissie verminderen.
 • EPD-certificering. We besteden veel aandacht aan het verminderen van de milieu-impact van onze producten. In totaal zijn tien producten EPD-gecertificeerd, waaronder PP-R-buizen, PEX-buizen, PVC-afvoerbuizen, meerlagenbuizen enen persfittingen.
 • Verantwoordelijk voor klanten
 • Luisteren. Om de behoeften van klanten te begrijpen, grijpen we elke gelegenheid aan om goed naar onze klanten te luisteren, zodat we het hele plaatje nooit uit het oog verliezen. We nemen actief deel aan verschillende beurzen en houden seminars voor onze klanten. Elke kans stelt ons in staat om dichter bij onze klanten te komen.
 • Allround diensten aanbieden. Wij bieden allround en altijd passende diensten. En we stoppen nooit met het verbeteren van ons serviceniveau. Daarom hebben wij onder andere een klachtenmanagementsysteem opgezet zodat uw stem blijvend gehoord wordt.
 • 1 2