HOME Media Nieuws RIIFO Fabrieksrondleiding
2022-10-24
RIIFO Fabrieksrondleiding

RIIFO, als wereldwijde leverancier van leidingsystemen, is gespecialiseerd in loodgieterswerk, riolering, gasvoorziening en nog veel meer segmenten. Tot op heden heeft RIIFO elk jaar haar recordproductiecapaciteit verbroken. Vorig jaar bedroeg RIIFO's jaarlijkse productiecapaciteit voor leidingen meer dan 3,2 miljard meter. Om te laten zien hoe deze legendarische productie tot stand komt, heeft RIIFO een video met de titel ‘RIIFO Factory Tour’ op YouTube gezet, zodat iedereen van over de hele wereld een kijkje kan nemen in onze fabriek.

                                                                    Bekijk de video op Youtube: RIIFO Fabrieksrondleiding

De video toont enkele van de geavanceerde productiecentra van RIIFO, waaronder de RIIFO Labs, de extrusiewerkplaatsen voor meerlagenbuizen, PE-X Pipes, PP-R Pipes, PVC Pipes, maar ook de workshop waar de koppelingen en verdelers worden gemaakt evenals de spuitguit -of injectiewerkplaatsen voor PP-R en PVC fittingen en het intelligente logistieke centrum. In deze video worden de realisaties van RIIFO bij de bouw van een 5G-fabriek uitgebreid getoond. Bovendien wordt benadrukt hoe RIIFO de efficiëntie verhoogt en duurzaamheid en kwaliteit als belangrijke waardes omarmt.

 

Iedereen is meer dan welkom om een online een kijkje te nemen in onze RIIFO fabrieken, om op die manier te ontdekken hoe de hoogwaardige producten geboren worden. Veel kijkplezier!