HOME Media Verhalen Creëer oneindige mogelijkheden
2021-12-29
Creëer oneindige mogelijkheden

RIIFO, een plaats voor uitmuntendheid. Een plaats voor alle gekke ideeën. Een plaats met middelen om zo ver te gaan als onze mensen willen. Dat is RIIFO.

Terwijl Marco Bruno Milan Zubia, Algemeen Directeur van RIIFO Mexico, naar de resultaten van de beursdeelname kijkt, knikt hij met een grijns. Het team maakt een evaluatie van het hele proces van de Expo Nacional Ferretera 2021, de eerste beurs waaraan dochteronderneming RIIFO Mexico heeft deelgenomen. Marco en zijn team hebben de beurs gedurende enkele weken voorbereid, van het plannen tot het uitvoeren. "Zonder de steun van onze mensen in RIIFO Mexico en collega's van het hoofdkantoor, is het onmogelijk om zo'n groot succes te behalen. "

"Het openen en runnen van een RIIFO dochteronderneming in Mexico is een uitdagende maar interessante taak, maar ik heb veel vertrouwen in het succes van RIIFO Mexico", aldus Marco. Vervolgens somde hij drie redenen op om uit te leggen waarom hij zo dacht. 


"Dit is een energiek en krachtig team, dat het hele bedrijf stap voor stap vooruit stuwt. "Voor Marco moet een efficiënt team ervoor zorgen dat ieders stem wordt gehoord, dat de barrières tussen de verschillende afdelingen worden gesloopt, en dat mensen op tijd worden geholpen als dat nodig is. Daarom besteedt hij veel aandacht aan het opbouwen van een team dat aan de eisen van een groeiend bedrijf kan voldoen. En het is zo'n team dat één voor één mijlpalen kan bereiken."

"Dankzij de volledige steun van het topmanagement en de collega's op het hoofdkantoor, kan RIIFO Mexico zo ver gaan als we willen." De RIIFO groep doet altijd zijn best om elk gek idee te realiseren, omdat elk idee meestal wordt gezien als een mogelijkheid tot succes. Daarom, wanneer het team van RIIFO Mexico enige ruggensteun nodig heeft, bieden de mensen op het hoofdkwartier onmiddellijk technologische en personele ondersteuning. 

"De transitie van metalen buizen naar kunststoffen buizen betekent een groot potentieel op de Mexicaanse markt." Naast een dergelijke revolutie in de buisindustrie in Mexico, vragen klanten momenteel om producten van hoge kwaliteit. Vandaar dat de Mexicaanse markt oneindig veel kansen biedt. Het team van RIIFO Mexico staat klaar om in te gaan op al deze opportuniteiten.